U kunt de volgende App downloaden om de weegschaal te installeren en te koppelen op uw Smartphone: "MedM health" or "MedM weight".

Installeer de App op uw smartphone, schakel bluetooth en de app in. Zorg ervoor dat beide ingeschakeld zijn tijdens het koppelen.

Houd de "UNIT" knop aan de achterzijde van de weegschaal ingedrukt om het koppelen te starten.

Let op: Uitsluitend beschikbaar voor apparaten die Bluetooth 4.0 technologie ondersteunen.